Glas Javnosti

DOKTORKA HEROJ DANA! Ušla u GEPEK SMRSKANOG automobila na Pupinovom mostu da POMOGNE POVREĐENIMA! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Hrabra lekarka Hitne pomoći Katarina Kostić (27) oduševila je sve svojim potezom. Ona je bez razmišljala ušla u smrskani auto da pomogne povređenima u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Pupinovom mostu.

Snimak na kome se vidi kako pruža pomoć povređenima kroz gepek smrskanog automobila, dok jedan policajac pokušava da otvori vrata kako bi došao do vozača, već dva dana kruži društvenim mrežama. Njena hrabrost i požrtvovanost sve su oduševili.

– Jedva smo izvukli čoveka iz smrskanog automobila. Pre toga smo proverili kakve su njegove vitalne funkcije. Bio je svestan, što nam je bio veliki podstrek da ga što pre izvučemo i da ga odvezemo do Urgentnog centra – priča dr Kostić za “Novosti“.


Pre nego što su policajci i njene kolege, medicinska sestra i vozač, izvukli povređenog čoveka, Katarina je ušavši u gepek smrskanog automobila pokušala da mu pomogne.

– Morala sam to da uradim. Naš posao je da što pre reagujemo. U tom trenutku razmišljala sam samo o čoveku u automobilu kojem treba da pomognem. U toj situaciji ne mislimo na sebe, niti da li nešto može da nam se dogodi – kaže doktorka.

Nakon što su smestili povređenog u Urgentni centar, Katarina je otišla kući.

– Iako je bila teška noć, ceo dan nisam mogla da zaspim – kaže ona.

– Razmišljala sam o svemu što se tog jutra dogodilo. Za ovih osam meseci, koliko radim, nisam nešto slično doživela. Polako postajem svesna šta je moglo da se desi, ali sam sigurna da ni sada ne bih drugačije odreagovala – dodaje dalje dr Kostić.

Ona ističe da je dugo čekala da dobije posao koji je želela.

– Dugo sam čekala ovaj posao i dočekala sam ga. Imala sam mnogo sreće. U poslu lekara u Hitnoj pomoći, a ne u domu zdravlja ili u klinici, pronalazim sebe. Volim da pomažem ljudima, da spasavam živote – kaže dr Kostić.

BONUS VIDEO: Poznati astrolog otkriva:Nepoznata žena me je naterala da se bavim astrologijom

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR