Glas Javnosti

Dokle ide "bolestan um" Amerikanaca i Engleza ?! Transrodnost pitanje ličnog izbora !!!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Od kad je sveta i veka znalo se da je muško-muško a žensko-žensko i konkretno na "Medicinskom fakultetu" se do 93 nije mogao završiti fakultet ako se homoseksualizam ne tretira kao bolest !!!

A onda je krenuo neki novi Svetski trend forsiranja homiseksualizma,transrodnosti i mogućnosti izbora....kraće rečeno "igranje Boga"...Zamislite da vaše dete odluči da želi da promeni pol, institucije ga podrže a vi se ništa ne pitate. Iako to u Srbiji još uvek nije aktuelno i nije tema (ne znači da neće biti) ne možemo a da se ne zabrinemo kuda ide ovaj Svet..

..Institucije koje podržavaju ovakvu "sodomu i gomoru" su deo korupcionog skandala farmaceutskih kompanija sa ciljem da se deci nametne transrodna ideologija uz opravdanje "da imaju pravo izbora"!!! Konkretno klinika "Tavistok" koja postoji od 1989 i nalazi se u Londonu je počela sa radom kao podrška deci u pubertetu koji su u tom periodu imali problem sa sopstvenim identitetom. Počelo je od toga da se jasno nametala razlika između pola i roda jer po njima pol je ono sa čime si rođen a rod ono sa čime se identifikuješ !!!

 
Inače deca koja su zaista imala problem sa rodnim identitetom su bila u velikoj manjini i imala dijagnozu "rodna disforija" .Kako su ovi "stručnjaci" videli mogućnost velike zarade na konto svojih bolesnih eksperimenata na deci ovu "proceduru" su nazvali "rodno afirmativna nega". Deci su po sopstvenom nahođenju i bez da deca imaju "dijagnozu" davali blokatore puberteta da se ne razvijaju dok ne odluče šta žele da budu!!!

Reč je o veoma opasnom hormonskom leku "Luprom" (blokator puberteta) inače lek koji se koristi za hemijsku kastraciju seksualnih prestupnika. Određeni naučnici i doktori u Velikoj Britaniji nisu želeli da učestvuju u ovakvim eksperimentima jer su posledice nesagledive i bolnica je zatvorena 2022. Ipak sve ovo nije omelo Amerikance da uveliko nastave ovaj bolesni "trend" i da deci blokiraju razvoj....kod dečaka: rast brade, produbljenost glasa, razvoj genitalija a kod devojčica: rast dojki, sprečavanje menstruacije, širenje kukova!!!
Cilj je da se spreči normalan razvoj opet pod izgovorom da oni sami o odlučuju o tome....Da odlučuju kad im se dobro "ispere" mozak i kad zbog zakona nakaradnih institucija roditelji nemaju pravo glasa.... Sledeći odnosno konačni cilj je davati što više hormonskih terapija da bi se osobe na kraju odlučivale na promenu pola koja košta 7 - 10.000 eura.
Ko daje najveću podršku...pogađate Svetski gej lobi odnosno "Američka LGBT zajednica" koja čak kontroliše i osoblje u bolnicama tj.kojom zamenicim se obraćaju transrodnim osobama !?!? Ako se obraćaju neadekvatno bivaju okarakterisani kao osobe koje ne poštuju "indeks jednakosti". Kad je farmacija u pitanju u Americi prednjači "Američka farmaceutska asocijacija"i kompanija "Fajzer". Oni koji se spremaju za operaciju promene pola "osuđeni" su da do kraja života uzimaju hormonske lekove a farmaceutske kompanije debelo profitiraju...


Do sada se od hormonskih lekova i operacija promena pola iznos "vrti oko 2milijarde dolara do 2030 se očekuje profit od 6milijardi dolara a cilj da se dođe do 200 milijardi i da gej lobi kao podrška transrodnim osobama zajedno sa farmaceutskim kompanijama budu jači od "Američke filmske industrije"!!!

Verovatno je sada jasnije nametanje "mogućnosti izbora" mladim osobama....sve se vrti oko novca i "ubijanju" porodice kao osnovne ćelije društva....

   
 Čuvajmo svoju decu, učimo ih što više o vrednosti porodice i tradicionalnim vrednostima jer je očigledno da nam pi svaku cenu "bolesnici" sa zapada spremaju propast!!!

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR