Glas Javnosti

DOK POSLANICI BAHATO PARKIRAJU, pauk odnosi samo automobile običnih građana (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Da nismo svi jednaki pred zakonom, pokazuje prizor ispred Narodne skupštine Republike Srbije.

Ekipa “Glasa javnosti” koja se zatekla ispred parlamenta imala je priliku da se uveri da su razlike između odnosa prema poslanicima u Skupštini Beograda i građana očigledne.

Na prakingu pored Narodne skupštine pauk je odosio sve automobile građana koji su se nepropisno parkirali, dok automobile poslanika koji su stajali svuda oko  parlamenta, pa i na trotoaru  niko nije pipnuo.

Naime, mnogi građani koriste ovaj parking, a da nisu upućeni da je tu zabranjeno parkiranje dok traje radno vreme gradske skupštine. Upozorenje o zabrani, istina postji, ali nije istaknuto i ispisano je sitnim slovima na šta većina ne obrati pažnju.

I pored toga što Parking servis uredno prihvata poruku za plaćanje parkinga na tom mestu i ako nije dozvoljeno parkiranje , ako se odlučite da tu pristanete makar i na kratko spremite se da platite I troškove pauka koji vas vreba čim se odmaknete od automobila.

Samo nekoliko metara odatle, automobili poslanika parkirani su bez ikakvog problema svuda oko zgrade Doma Narodne skupštine.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR