Glas Javnosti

DIVLJANJE, PROSTAKLUK I NEVASPITANJE! Šokantan snimak iz škole ogolio svu nemoć sistema (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vandalizam u srednjoj školi "Nikola Tesla" u Batočini snimljen je na jednom od časova, a snimak se masovno deli na društvenim mrežama.

Na snimku koji je šokirao Srbiju se vidi đak koji prevrće klupu, divlja, radi propadanje i tako ometa nastavu dok ga drugovi bodre, a nastavnica nemoćna pokušava da uvede red i spreči dalje divljanje.

- Nisam učio, ne mogu da nas da odgovaram. Pa, je*ote, nisam učio ne mogu danas da odgovaram - čuje se glas učenika koji snima a potom isti video objavljuje na društvenoj mreži Tiktok, koja vrvi od sličnih snimaka.

Snimak je objavljen na društvenoj mreži Tiktok, a potom je krenuo da se širi i drugim kanalima.

Ovim oglasila se i mr Bojanu Đorđević, direktorka ove obrazovne ustanove, koja je rekla da su ovaj video snimili njihovi učenici koji su prošle godine završili četvrti razred.

Ona je napomenula da se za učenike koji su snimili video i narušavali pravila ponašanja škole vodio pojačan vaspitni rad i vaspitno-disciplinski postupak.

- Oni su kažnjeni ukorom odeljenjskog veća i ukorom direktora za povredu zabrane, ali za neke druge situacije koje su prijavljene i u koje je škola imala uvid- navela je direktorka.

BONUS VIDEO: Doktor Aleksandar Radojević o zagađenosti kao tihom ubici

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR