Glas Javnosti

DETALJI INCIDENTA U NIŠKOM VRTIĆU: Devojčica kojoj je vaspitačica priklještila ruku vratima puštena iz bolnice, nema PRELOM RUKE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

U niškom vrtiću "Naše sunašce" u petak je došlo do incident kada je petogodišnjoj devojčici vaspitačica vratima nagnječila rukU, ali srećom bez preloma kostiju šake.

Kako prenose mediji, nezgoda se dogodila kada je vaspitačica zatvarala vrata, a dete je nehotično stavilo šaku na mestu između futera i vrata pa su joj prstići nagnječeni. Zaposleni su reagovali odmah odveli je kod lekara gde je konstatovano nagnječenje prstića. Na Dečjoj klinici u Nišu kažu da je dete pušteno kući.

- Devojčica rođena 2016. godine primljena je juče na kliniku sa povredom mekih tkiva tri prsta leve šake. Zbrinuta je hirurški, nema preloma, a ubrzo je otpuštena kući, naveli su na ovoj klinici.

Policija je bila na klinici i istražila ovaj incident u vrtiću.

- Policija je dobila prijavu po službenoj dužnosti o ovoj nezgodi, ali nije bilo nikakvog postupanja, privođenja i slično jer nije bilo krivičnog dela, saopšteno je u policiji. 

- Pored velike pažnje koju posvećujemo deci, ta se nezgoda dogodila i srećom bez preloma nekog prstića. Dete je dobro, na vezi smo sa ocem devojčice – rekli su za medije u vrtiću „Naše sunašce“.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR