Glas Javnosti

Demonstranti neprestano bacali kamenice i baklje, huligani bacili suzavac! Policija opkolila Skupštinu Srbije (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Četvrti dan za redom održavaju se protesti u Beogradu, ali i u više gradova u Srbiji, uprkos zabrani okupljanja više od 10 ljudi na javnim mestima. Nezadovoljni političkom i epidemiološkom situacijom u zemlji, građani su izašli na ulice Beograda, Novog Sada, Valjeva, Niša, Leskovca, Pirota, Vranja.

Grupa demonstranata probila je ogradu ispred skupštine i pokušala novi upad, jedan demonstrant napadnut je nožem, ali je policija odmah reagovala i uhapsila napadača.

Nastao je pravi stampedo, demonstranti beže prema Trgu Nikole Pašića. Gore baklje ispred Skupštine. Ne zna se ima li povređenih i koliko, ali ka mestu gde su se dogodili nemiri juri vozilo Hitne pomoći. Manja grupa huligana i dalje zasipa policiju pirotehnikom i kamenicama.

Na uglu Takovske i Bulevara kralja Aleksandra Žandarmerija potiskuje demonstrante ka Crkvi Svetog Marka. Ipaljen je i novi suzavac. Još jedan kordon policije dolazi u pomoć svojim kolegama. Žandarmerija pokušava da potisne demonstrante koji su maločas napali policiju. Demonstranti im skandiraju "AV, AV". Demonstranti i dalje bacaju različite predmete ka Žandarmeriji.

Pogledajte snimke: 

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR