Glas Javnosti

DARKO BAJIĆ KOMENTARISAO SLUČAJ BRANISLAVA LEČIĆA: 'Neka SUD utvrdi da li je LEKA KRIV'!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Reditelj Darko Bajić prokomenarisao je optužbe za silovanje koje je protiv glumca Branislava Lečiča iznela glumica Danijela Štajnfeld.

-Ništa se ne može rešiti u mržnji i ništa se ne može rešiti mržnjom, jer ako stvorite mržnju, stvorite podelu i onda stvorite rat. Dakle, suština čitave priče je da ako su ti ljudi krivi, oni su moji drugari i ja ih poznajem dugo, ali ako su krivi to će dokazati sud. Nemojmo pre toga da o tome pričamo. Slažem se, da moramo da budemo na strani, ja govorim i na mojoj klasi, imam tu pet devojka i ja stalno govorim da nam je potreban svet iz ženske vizure, da nam je dosta muškog šovinističkog sveta, rekao je Bajić i dodao:

-Moramo se izboriti za to da žena ima svoj normalan, slobodan život , ali da sve moramo svesti i početi da postavljamo pitanje, znate umetnost je svima nama potrebna, s druge strane pravda mora biti na pravi način dovedena i izrečene presude. Ukoliko se to zaista desilo, naravno da sam na njihovoj strani i naravno da smatram da oni to nisu smeli da urade”, rekao je Bajić i dodao da se  “ne može govoriti o njemu kao predatoru, dok se to ne dokaže, smatra Darko Bajić. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR