Glas Javnosti

Danas se u Srbiji očekuje pravi prolećni dan: Evo kada možemo očekivati zahlađenje

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prolećni dani pred nama

Srbija: U sredu toplo za ovo doba godine uz par stepeni nižu temperaturu nego u utorak. U toku dana duži sunčani periodi sa malo oblaka. Vetar slab jugozapadni i zapadni, na severu Vojvodine i u Timočkoj Krajini umeren zapadni. Pritisak ujutru malo iznad normale, a popodne oko normale i u postepenom opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 8°C, a maksimalna od 14°C u Subotici do 19°C u zapadnoj i južnoj Srbiji. Uveče suvo i relativno toplo.

Beograd: U sredu toplo za ovo doba godine uz sunčane periode sa malo oblaka. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak ujutru malo iznad normale, a popodne oko normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Niš: U sredu sunčano sa malo oblaka i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna 18°C. Uveče suvo.


Užički region:
 U sredu ujutru slab mraz po kotlinama. Tokom dana sunčano sa malo oblaka i toplo za ovo doba godine uz par stepeni nižu temperaturu nego u utorak. U toku dana duži sunčani periodi sa malo oblaka. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 16°C do 18°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i znatno toplije od proseka, oko 12°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U sredu toplo za ovo doba godine uz par stepeni nižu temperaturu nego u utorak. U toku dana duži sunčani periodi sa malo oblaka. Vetar slab jugozapadni i zapadni, na severu Vojvodine umeren zapadni. Pritisak ujutru malo iznad normale, a popodne oko normale i u postepenom opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna od 14°C u Subotici do 17°C na jugu Vojvodine. Uveče suvo.

Novi Sad: U sredu toplo za ovo doba godine uz sunčane periode sa malo oblaka. Vetar slab do umeren jugozapadni i zapadni. Pritisak ujutru malo iznad normale, a popodne oko normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 16°C. Uveče suvo i relativno toplo.


Subotica:
 U sredu toplo za ovo doba godine uz sunčane periode sa malo oblaka. Vetar umeren jugozapadni i zapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna 14°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U četvrtak toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab jugozapadni, na severu Vojvodine umeren. Pritisak malo ispod normale i u daljem opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 8°C, a maksimalna od 15°C do 20°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Vrlo toplo vreme za ovo doba godine se zadržava do kraja sedmice. U petak i subotutemperature oko 20°C, a ponegde i do 22°C. Od nedelje više oblaka i postepeno niža temperatura. U ponedeljak i utorak povremena kiša.

Glas javnosti/M01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR