Glas Javnosti

DA ORGANIZUJEMO MASOVNO PRESELJENJE U PIROT!? ŠOK CENOVNIK ROŠTILJA: Jel moguća dostava za Beograd? (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti/Blic

Fotografija cenovnika iz jednog fast fuda u Pirotu privukla je veliku pažnju na forumu "Redit", pogotovo kada su korisnici uporedili cene specijaliteta na jugu Srbije i u Beogradu.

Tako, za jednu malu pljeskavicu od 100 grama potrebno je izdvojiti svega 120 dinara što je duplo jeftinije od najjeftinije "đačke" pljeskavice iste gramaže koja može da se kupi u Beogradu, gde košta do 220 dinara.

Cena punjenih i gurmanskih pljeskavica od 300 grama u Pirotu ne prelazi 320 dinara, a najskuplja stavka iz menija je 400 dinara, koliko neki beogradski restorani brze hrane naplate običnu pljeskavicu.


Zato ne čude brojne reakcije korisnika koji su u šali postavljali pitaja poput onih "da li je moguća dostava za Beograd".

I dok su za Beograđane ovi specijaliteti prava "bagatela", Piroćanci se žale da su cene sa fotografije, za njih, visoke.

"Da organizujemo masovno preseljene u Pirot", "Lagano izvedeš ribu sa 500 kinti, za te pare dobije i doručak gratis", "Ne daj bože programeri da im odu dole, na*e*ali bi stanovnici", "Da li rade isporuku u Beograd?", "Hhahahahha Beograđani i Novosađani na aparatima", "Kod mene u kraju 200 grama 370 dindži", "Jeo sam u ulici gladnih na NBG pljeskavicu za 450din i bila je odvratna. Ne vredi ni 100. Sve su skupe, a kad jedem jedem najviše gurmansku ili punjenu", "Pre 2 godine su ove cene bile i u BGu"... moglo se pročitati u komentarima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR