Glas Javnosti

(Da li) vlastodršci prodaju našu decu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Akademija RAS koja je sebi stavila u zadatak i da se bori za biološki i duhovni opstanak srpskog naroda, beskrajno je zabrinuta zbog činjenice da učestalim kršenjem Ustava i zakona Republike Srbije, vlastodršci vode Srbiju u totalitarizam.

Zbog visokog stepena korupcije, kriminala i raznih manipulativnih radnji na štetu i naroda i pojedinaca, političari ubrzano urušavaju pravnu državu, ugrožavaju ljudske slobode, opstanak naroda i napredak Srbije, na način koji sve više podseća na ideologiju i praksu zapadne fašikratije, poretka u kome će svemoć državne sile i njenoga nominalnog vođe izbrisati svako sećanje na pojedinačne slobode.

Nedavno je u stranačkoj Skupštini Republike Srbije ukazano na kriminalne aktivnosti Ministarstva za brigu o porodici i demografiji - nekadašnjeg Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Iz vesti objavljene 22. decembra 2022. godine (https://91.222.7.144/hronika/ivana-parlic-vlast-prodaje-decu-iz-srbije-strancima-sestogodisnj.500-evra.html), saznajemo da je “poslanica Narodne stranke Ivana Parlić izjavila u Skupštini Srbije da je vlast omogućila prodaju dece iz Srbije strancima”, te da se za to zalaže i ministarka Darija Kisić (Ministarka Kisić jeste demantovala vest o prodaji deteta strancima-(https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3605458-kisic-demantovala-da-je-devojcica-iz-srbije-prodata-paru-iz-svedske-takve-stvari-idu-na-stetu-deteta) ali se sve to zaustavilo na nivou verbalnog).

Ista vest kazuje i da za strance koji hoće da usvoje decu iz Srbije, postoji cenovnik, a kao primer navedena je šestogodišnja Z. M. iz Brezjaka kod Loznice, za čije je usvajanje porodica iz Švedske platila 14.500 evra. “Trenutno 71 dete iz Srbije čeka da bude prodato strancima usvojiteljima iz inostranstva. Zar Srbija ne može da zbrine 71 dete? Usvojenje se odvija po sramnom ugovoru sa stranim kompanijama koji je Srbija potpisala sa sedam stranih kompanija 2019. godine, kada je ministar za rad i socijalna pitanja bio Zoran Đorđević, današnji direktor Pošte Srbije”.

Bilo bi normalno da se o sudbini ovog deteta, kao i to da li su naša deca u kandžama belosvetskih žmukljara, sazna epilog nakon policijske istrage i sudskog procesuiranja onih koji iznose neistine. Izjavu za javnost duguje narodu i Vladimir Orlić, Predsednik Skupštine Srbije, kao i “neko” ispred Skupštinskog odbora za prava deteta. Nažalost, u Srbiji ni do sada nije praksa da štetočine snose odgovornost za svoja (ne)dela, a još manje se to može očekivati sada kada sudska vlast sudi “u ime naroda”, ali ne u njegovom interesu - što ugrožava život svih građana Srbije, pa i biološki opstanak srpskog naroda.

Zoran Đorđević je kao raniji ministar, 2018. godine potpisao Marakeški sporazum, kojim se zaokružuje bezmalo ceo vek star plan o zameni evropskog stanovništva afričkim i azijskim. U skladu sa tim Sporazumom, ili paktom, Srbija se obavezala da do 2025. godine prihvati godišnje oko 40.000 migranata. Doda li se tome da će svi ti migranti imati status zaštićenih lica, jasno je da sadržina toga Sporazuma ugrožava Srbiju demografski i da već deluje protiv interesa i na štetu svih njenih građana. (Ako su migranti tako zaštićeni, razumljiva je i “sitnica” što Srbiju od 2000. godine pljačkaju pojedinci i multinacionalne kompanije sa strane).
Podsećamo da je i prethodni ministar Krkobabić lezalizovao  kriminalno prodavanje dece po belom svetu još 2014.god  potpisivanjem Ugovora sa agencijom Hopskoč iz Amerike.
Sve to odvija se iza leđa javnosti zahvaljujući činjenici da vlastodršci u Srbiji, iako ih plaća narod, ne rade u narodnom interesu, već u ime naroda vode antisrpsku i antinarodnu politiku. Može se razumeti da su pritisci srpskih neprijatelja veliki, ali se ne može zaboraviti da je devetnaest zemalja-članica Severnoatlantskog pakta (NATO) kršeći međunarodno pravo bombardovalo suverenu SR Jugoslaviju i protiv nje vodilo nuklearni, hemijski i biološki rat, kao što se ne može zaboraviti da su Amerika i njeni evropski poslušnici oteli Srbiji trinaesti deo njene teritorije, Svetu Zemlju Kosovsko-metohijsku.

Pomenuto Ministarstvo za brigu o porodici i demografiji - nekadašnje Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja -, svojim štetočinskim delovanjem direktno ugrožava nacionalnu bezbednost, demografski, socijalni i svaki drugi interes srpskog naroda i svih lojalnih građana Srbije. “Uvoz” migranata i nebriga za demografsku sigurnost doveli su do toga da je, kako je to 26. novembra 2021. saopštio Republički zavod za statistiku, za prvih deset meseci 2021. godine u Srbiji umrlo više od 108.000 građana, a broj živorođenih iznosio je 50.000. Može se reći da je nestao jedan grad veličine Valjeva, u čijem gradskom jezgru živi oko 59.000 stanovnika.
Sa tim u vezi, valja se zapitati da li su preimenovanjem pomenutog Ministarstva “zaboravljena” boračka pitanja i zasluge ne samo živih boraca, već i onih koji su Srbiju branili 1999. godine (da ovde ne pominjemo borce koji su Srpstvo branili na zapadnoj strani, u Republici Srpskoj Krajini, i koji su spas od genocidne “oluje” pod okriljem takozvane međunarodne zajednice, našli u Srbiji), te da li se time “preporučuje” građanima Srbije da u mogućim oružanim sukobima s otvorenim srpskim neprijateljima - Srbiju ne treba braniti.

Nažalost, u vremenu kad se Istina i Pravda najređe pominju, ni ono što se zove Srpska akademija nauka koja predstavlja, po pretpostavci, intelektualni vrh u Srbiji, ni Srpska pravoslavna crkva koja je nekada bila stožer oko koga se okupljao srpski narod, Živa Crkva, ne izjašnjavaju o demografskom pitanju koje je od strateškog značaja za opstanak državne organizacije danas poznate kao Republika Srbija. Država treba da podrži Život. Vidimo da svojom "brigom o porodici i demografiji" čini suprotno i pogubno.
Skupština Akademije RAS
25. 12. 2022. godine

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR