Glas Javnosti

Da li ste među njima? Raspisan konkurs za nagrađivanje najboljih srednjoškolaca

Društvo
Autor: Glas javnosti

Fond za mlade talente Srbije raspisao je Konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola, za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu tokom kalendarske 2023. godine

U saopštenju se navodi da će prijave na konkurs biti otvorene do 20. maja i da se mogu prijaviti svi srednjoškolci koji su osvojili neko od prva tri mesta na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu, kao i da svaki kandidat može biti nagrađen samo jednom, za najbolji postignut rezultat tokom 2023. godine.

„U zavisnosti od ranga, kao i plasmana na takmičenju, za svakog kandidata biće definisan i iznos jednokratne naknade u visini od 20.000 do 200.000 dinara. Priznata takmičenja obuhvaćena su Kalendarima takmičenja utvrđenim od strane Ministarstva prosvete Srbije na republičkom ili međunarodnom nivou, kao i takmičenja iz oblasti fizičkog vaspitanja, sporta i muzičke i baletske umetnosti“, stoji u saopštenju.


Više informacija o uslovima prijave moguće je naći u tekstu konkursa koji se nalazi na sajtu Fonda za mlade talente.

Fond za mlade talente Srbije se nalazi u sastavu Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija i od 2008. godine bavi se razvojem mladih talenata u državi.



Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR