Glas Javnosti

DA LI SE TO CRKVA BUDI IZ ZIMSKOG SNA!? Vladika David: Momentalno proglasiti OKUPACIJU Kosova i Metohije!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vladika kruševački David (Perović) zatražio je da momentalno bude proglašena OKUPACIJA Kosova i Metohije!



Da li je ovo znak da se Srpska pravoslavna crkva (SPC) konačno budi iz zimskog sna i počinje izjašnjenje o sramnoj ponudi i poniženju Srbije planom za južnu pokrajinu?

Sve je više slobodoumnih velikodostojnika SPC koji su se odvažili da jasno izraze svoje mišljenje i otvoreno  kažu šta misle o nedostojnom planu za Kosovo i Metohiju.


Glas javnosti je preneo mišljenje uglednog protojereja Jovana Plamenca, a ovo je razmišljanje monaha Arsenija:

Čega smo se mi to i koga uplašili? Da li su se Srbi ikada nekoga plašili? Nisu i NEĆE! A ponajmanje ćemo se uplašiti jedne šake jada evropskih ucenjivača, gomile pijanaca, homoseksualaca i bolesnika, koje niko više ni u njihovoj Evropi ne poštuje! 


Monah Arsenije

Da li su se Nemanjići nekoga plašili? Da li se Knez Lazar uplašio sile Azijske kada su, kao nepregledno i nebrojeno jato skakavaca, pali na Balkan? Da li se Karađorđe plašio Turaka i poturica, da li su se Nadežda, Milunka, Mišić, Putnik, Bojović, Stepa i ostale vojvode i vojnici lavljih srdaca plašili Švaba i švapskih sluga i konjušara, da li se Draža Mihajlović plašio, da li su se i naši partizani, i to su sve bili Srbi, uplašili Nemačkog krvoločnog Vermahta – NISU, niko se od njih nije uplašio! Uvek je Srbin ustajao protiv nepravde i ginuo, ali na kraju uvek pobeđivao!

Ne dozvolimo ni danas da nas ucenjuje bilo ko i bilo za šta! Ako neko izda Kosovo, na njega pada kletva Lazareva.


Javnost sa nestrpljenjem čeka da se konačno oglasi i Sinod SPC i prvi među jednakima u našoj Crvi - patrijarh Porfirije.




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR