Glas Javnosti

DA LI OPŠTINA RAČA RADI U INTERESU PORODICE SENIĆ? Meštani se žale na Senića, on neće da govori za Glas, ali preti sudom!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Povodom odluke o izradi plana detaljne regulacije Sepci, donete na poslednjoj sednici Skupštine opštine Rača, reagovali su nezadovoljni meštani koji su za Glas javnosti ocenili da ta odluka nije u interesu građana, već da će od toga koristi imati isključivo porodica Senić. 

Sagovornici Glasa javnosti smatraju da se radi o sukobu interesa, s obzirom na to da je, kako su naveli, inicijator i investitor plana Slobodan Senić, otac člana Opštinskog veća Aleksandra Senića i da je oko polovina površine obuhvaćene planom u vlasništvu članova ove porodice. To je još jedna u nizu odluka lokalne samouprave koja je u interesu te familije, kažu meštani.

Obratili smo se i Aleksandru Seniću, sa predlogom da on ili njegov otac govore za Glas javnosti o ovoj temi. Međutim, on je odgovorio da nije zainteresovan. “Samo, vodite računa šta i kako objavljujete, da se ne bismo viđali po sudovima”, poručio je Senić u odgovoru. Sve što je imalo da se kaže, rečeno je na sednici Skupštine opštine Rača, od strane predstavnika opštine, naveo je Senić i dodao: “Niko od nas zaista nema vremena da se bavi besmislenim tvrdnjama umno obolelih ljudi.”

Na šta se žale meštani, koji su njihovi argumenti? Šta se to gradi na spornoj lokaciji? Ekipa Glasa javnosti bila je na licu mesta i u emisiji koju ćemo uskoro emitovati na našem Youtube kanalu moći ćete da pogledate šta smo zabeležili.

(Glas javnosti)

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR