Glas Javnosti

Da li mora baš ovako: Muškarac iz Kragujevca bez pardona baca đubre u šumu, opravdanje - 'Nervozan je kao pas'?! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Snimak koji, blago rečeno, možemo opisati kao skandalozan stiže iz kragujevačkih Šumarica, a glavni "junak" je sredovečni čovek, koji je u šumu sa suprugom došao kako bi izbacio đubre.

Ovaj događaj, koji je prvobitno obljavljen na Fejsbuku, nakon čega se proširio i po ostalim društvenim mrežama, pokazuje čoveka koji iz automobila iznosi kese sa đubretom, koje potom baca u šumu.

Snimak zabeležen u nedejlu, 14. jun je delo mladog volontera Nemanje Stankovića koji je u tom trenutku markirao biciklističke staze oko jezera u Šumaricama pred državnu Kros triatlon trku. Na snimku je moguće videti čoveka kako, bez trunke razmišljanja, đubre izbacuje, a nakon što ga je Stanković upitao zašto to radi, rekao je da "plaća dve kante, ali da oni neće da odnesu". Mladić je u nekoliko navrata pokušao da ga odgovori od te namere, ali jedino što je dobio je opravdanje muškarčeve supruge:

- Pusti ga, vidiš da je besan kao pas...

 

 (Izvor: Bravo FM, iKragujevac)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR