Glas Javnosti

Човек који нема своје мишљење, о човеку који има своје мишљење. Стефановићу чудно што министар културе уме да размишља

Društvo
Autor: Глас јавности / ПОЛИТИКА / од 24.09.2018.

Mинистар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је поводом полемике у Влади Србије о ријалити програмима, да му је чудно што министру културе Владану Вукосављевићу „не смета” подршка како је рекао, „оца ријалитија” Драгана Ђиласа.

Стефановић је за данашњи Курир казао да не мисли да министри треба да уређују приватне медије.

„Ако народ то неће да гледа, нека промени канал. Мени је засметало што Вукосављевићу не смета што је у његову заштиту први притрчао Ђилас. То што њему не смета да отац ријалитија у Србији буде његов заштитник, мени много говори о Вукосављевићу”, казао је Стефановић, преноси Танјуг.

Упитан да ли је такав став увертира за смену министра културе, Стефановић је казао да о томе не одлучује он.

Вукосављевић је раније изјавио да не размишља да поднесе оставку након сукоба са власником ТВ Пинк Жељком Митровићем око ријалити програма и коментара председнице Србије Ане Брнабић.

Министар културе и информисања и власник и генерални директор Пинк медија групе полемисали су протеклих дана о утицају ријалити програма на медијску сцену Србије, након које је министар најавио да више у тој расправи неће учествовати.

Полемика Митровића и Вукосављевића почела је када се министар заложио за рестриктивније услове за емитовање ријалити програма и када је оценио да они негативно утичу на ментално стање нације због садржаја које промовишу.Министар полиције 

Глас јавности / ПОЛИТИКА / од 24.09.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR