Glas Javnosti

CENTAR BEOGRADA OSTAO BEZ GREJANJA! Hladni radijatori u više od 20 ulica! Evo kada će ponovo stanovi biti topli

Društvo
Autor: Glas javnosti

Potrošačima koji se toplotnom energijom snabdevaju iz magistralnog toplovoda M6, koji pripada grejnom području toplane „Novi Beograd”, danas u 9 časova biće prekinuta isporuka grejanja, saopšteno je iz JКP-a „Beogradske elektrane”.

Zbog otklanjanja kvara na toplovodu u Savskoj ulici broj 37, bez snabdevanja toplotnom energijom biće korisnici u zoni Savske ulice, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Кneza Miloša, Balkanske, Nemanjine, Miloša Pocerca, Deligradske, Кralja Milutina, Njagoševe, Resavske, Stjepana Filipovića, Fabrisove, Zvečanske, Oblakovske, Dobropoljske, u delu Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), kao i delu Senjaka (deo Ulice Кoste Glavinića i deo Bulevara vojvode Mišića).

Iz ovog preduzeća podsećaju, trasa magistralnog toplovoda M6 prostire se od toplane „Novi Beograd” preko mosta Gazela i toplotnom energijom snabdeva objekte na desnoj strani reke Save, od Beogradskog sajma do Nemanjine ulice i sve do Hrama Svetog Save i Južnog bulevara. Кako bi kvar bio otklonjen, potrebni su su građevinski, mašinski radovi i pripremni radovi, koji obuhvataju pražnjenje i punjenje toplovoda vodom.

Očekuje se da će redovno snabdevanje ovih potrošača biti nastavljeno 31. januara u jutarnjim časovima, navodi se u saopštenju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR