Glas Javnosti

CENE NIKO NE POMINJE: Počinje ski sezona na Kopaoniku

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sezona na Staroj planini trebalo bi da bude otvorena 15. decembra, a Tornik 22. decembra.

Direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika izjavio je da je na Kopaoniku sve spremno za zvanično otvaranje ski sezone i da će svi koji dođu biti zadovoljni.

- Sve je spremno, mi smo još i prošle nedelje krenuli sa pretpremijerom otvaranja, snega je bilo dovoljno. Malo se otopio, ali svi oni koji danas dođu na otvaranje biće zadovoljni, radiće dovoljan broj staza, snega ima, ne u tolikoj meri koliko smo očekivali, ali smo pravili sneg, sistemi su bili u funkciji, tako da za sada je sve u redu - rekao je Ćika za Tanjug.

Sezona na Staroj planini trebalo bi da bude otvorena 15. decembra, a Tornik 22. decembra, rekao je Ćika i naveo da je reč o preliminarnim podacima.

- Kakvi su sada vremenski uslovi nije moguće otvoriti skijališta, ali se nadamo da će biti takvi da sistem za veštački sneg odradi posao - naveo je Ćika.

Na pitanje da li očekuje gužvu na Kopaoniku, kakve su rezervacije, kaže da nikada nije velika gužva na samom početku sezone.

- Ima dovoljan broj ljudi, kapaciteti još nisu popunjeni 100 odsto što je i normalno. Još je rano i nema dovoljno staza koje rade, ali sve u svemu, biće to jedno lepo otvaranje sa lepim događajima - kazao je Ćika.

Prema njegovim rečima, na Kopaonik uglavnom dolaze gosti iz regiona i okolnih zemalja, ali i iz Kine.

Glas javnosti/K01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR