Glas Javnosti

CarGo: Zašto se oduzimaju vozila kompanije, a inspektori beže od medija?

Društvo
Autor: Glas Javnosti

-Na uglu Gospodar Jevremove i Pariske ponovo je došlo do pokušaja nelegalnog oduzimanja CarGo automobila, čak i nakon oslobađajuće presude Prekršajnog suda po kojoj CarGo posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije- saopštilo je ovo udruženje.

Direktor CarGo kompanije Vuk Guberinić upitao je po čijem nalogu se radi ovo uprkos sudskim odlukama i dodao da je očigledno da ti koji daju naređenja ne poštuju sud.

-Oni ne poštuju odluke suda i sud za njih ništa ne znači. Jer oni priznaju samo sud svoje taksi mafije- istakao je Guberinić.

On je rekao da je danas Republička saobraćajna inspekcija nelegalno zaustavila CarGo automobil i da je nezakonito pretresli i članove koji su bili u automobilu.

-Isključili su vozilo iz saobraćaja i tom prilikom oduzeli kopiju saobraćajnog dokumenta i napisali kaznu CarGo članu. Protivzakonito nisu ostavili zapisnik sa mesta događaja- istakao je direktor CarGo.

On je dodao da je jedan od inspektora poznat i da je moguće da je bio pružalac CarGo usluge, kao i da su inspektori odmah po najavi dolaska medija otišli sa mesta oduzimanja automobila.

-Pitamo se zašto su inspektori pobegli. Da časno rade svoj posao, ne bi imali čega da se plaše. Ovo je 13. put da se dešava ovakvo nelegalno i bahato ponašanje. Neverovatno je da se vrši ovolika presija na CarGo i članove Udruženja- kazao je Guberinić.

Direktor CarGo je istakao da je tu za svoje članove i da neće dozvoliti da nepravda pobedi. 

-Nastavićemo sa štitimo svoje članove i podnećemo još jednu krivičnu prijavu- istakao je direktor CarGo.

(Izvor: N1)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR