Glas Javnosti

Brnabić brani Novaka: `Evo ja sam kriva, ostavite čoveka na miru`

Društvo
Autor: Glas javnosti

Svim kritičarima Novaka Ðokovića zbog organizovanja Adria tura, koji je prekinut u Zadru zbog korona virusa, premijerka Ana Brnabić je poručila da ga ostave na miru i prvom reketu sveta pružila je punu podršku.

“Svaka mu čast. Pokušao je da uradi nešto dobro za ceo region. Da ostavi politiku po strani i da pomogne mladim i neafirmisanim teniserima, kao i da skupi novac u humanitarne svrhe”, rekla je Brnabić.

Najlakše je biti “general posle bitke”, poručila je premijerka u emisiji Hit-tvit Pink televizije.

Na komentare da je za organizaciju turnira kriva vlada, a ne Ðoković, premijerka kaže da bi najviše na svetu volele da krive nju, a da Ðokovića ostave na miru.

“Evo ja sam kriva, nije Novak Đoković i ostavite čoveka na miru”, rekla je Brnabić.

Lično bi, kazala je, pre pokušala da uradi nešto pa da posle bude kritikovana, nego da sedi kod kuće i da posmatra sve sa strane i ne uradi ništa.

“Novaku svaka čast i sva podrška”, rekla je predsednica vlade.

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je komentarišući ovaj predlog rekla da svi ti napadi na Ðokovića izgledaju kao korišćenje situacije zbog nekih stvari koje nemaju veze sa tim.

“Kada je u pitanju Novak Đoković, kao i sve sportske aktivnosti koje su bile. Nije odlazak na neku manifestaciju nešto što je obavezno. Svako je procenio sopstveni rizik odlaskom na takve manifestacije. Takođe se to odnosi i na derbi”, rekla je Kisić Tepavčević.

 (Izvor Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR