Glas Javnosti

BRITANAC RASKRINKAO LAŽI ALBANSKE PEVAČICE: Propaganda o LAŽNOJ državi KOSOVO i druženje sa RATNIM ZLOČINCIMA!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na društvenim mrežama se masovno deli video sa jutjuba pod naslovom "Rita Ora: laži o Kosovu i ratni zločinci" koji se bavi analizom izjava albanske pevačice Rite Ore o Kosovu i Metohiji, tačnije o anti-srpskim lažima koje ona plasira godinama unazad.

Javnost je u više navrata kritikovala albansku pevačicu Ritu Oru, poslednjih put je to bilo zbog kršenja epidemioloških mera, a ovog puta su mediji iz Velike Britanije pronašli nešto skandaloznije.

Naime, Rita već godinama iznosi tvrdnje o svom životu koje su potpuno netačne i sada je svetska javnost konačno otvorila oči pred očiglednim lažima.

Tokom jednog intervjua, ona je izjavila da je Kosovo morala da napusti tokom prve godine života jer je trebalo "pobeći od rata, tako da je u Englesku došla kao izbeglica". U više navrata je igrala na kartu tužne životne priče te je naglašavala kako je od statusa izbeglice uspela da ostvari veliki materijalni uspeh i slavu.

- Šta ako su sve ovo laži? Samo manipulacija situacijom u svrhu lične promocije - glasi pitanje Jutjubera iz Britanije koji je napravio video o albanskoj pevačici.

Rita Ora je imala godinu dana 1991. godine, a zna se da je rat na Kosovu i Metohiji počeo 1998. godine, tako da se nameće pitanje o čemu ona zapravo govori. Jutjuber dalje navodi da su se usled raspada Jugoslavije javili određeni nemiri po regionu, ali da se to nije odražavalo na Kosovo jer tamo nije bilo nikakvog rata od koga bi se trebalo bežati sve do 1998. godine.

- Ne Rita, nikako ne možeš biti izbeglica od rata koji se desio sedam godina nakon što si napustila Kosovo... Samo koristiš tu priču kako bi osigurala popularnost - logičan je zaključak.

Foto: Youtube/ PrintscreenNa stranu to što ona nije jedina poznata ličnost koja se služila lažima zarad popularnosti, kako navodi kreator videa, ova situacija je zapravo dosta ozbiljnija. Naime, albanska pevačica se susrela sa Toni Blerom na ceremoniji u ambasadi lažne države Kosovo u Londonu. Bler je, kako objašnjava, "jedan od glavnih arhitekti rata u Jugoslaviji, uz Bila Klintona podržao je OVK, ranije klasifikovanu kao terorističku organizaciju od strane SAD".

- Bler je insistirao na ilegalnom bombardovanju Srbije 1999. godine, koje je doprinelo nasilnom pokušaju odvajanja srpske regije Kosovo i Metohija, mesta rođenja srpskog identiteta - naglašava Jutjuber, dodajući da Kosovo od tada postoji kao "delimično priznata samoproglašena zemlja, često opisivana kao mafijaška republika".

Ovom videu su se najviše oduševili srpski tviteraši koji su oduševljeno komentarisali raskrinkavanje Ritinih laži.

- Rita Ora se rado susrela i sa Hašimom Tačijem sa kojim se oduševljeno fotografisala, bez obzira na činjenicu da je on poznati ratni zločinac, kome se za monstruozna nedela trenutno sudi u Hagu. Za sve ovo se Ora nikada nije izvinila, a čak nije ni dovedeno u pitanje njeno druženje sa ratnim zločincima odgovornim za neopisiva nedela - ističe ogorčeno kreator videa.

Međutim, Tači nije jedini ratni zločinac sa kojim je Ora bliska, piše dalje u videu, aludirajući na njeno druženje sa Ramušom Haradinajem "koji bi uveliko bio osuđen za jezive zločine da svedoci njegovih zverstava nisu ubijeni".

- Zločini Tačija i Haradinaja govore isto toliko o samoprozvanoj državi Kosovo, koliko i o Riti Ori - zaključuje Britanac.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR