Glas Javnosti

BRDO LOVE ZA SKIJANJE NA KOPU! Direktor Ćika: Morali smo da podignemo cene, niko se ne buni

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na Kopaoniku je ski sezona zvanično počela proteklog vikenda, a pažnju su privukle više cene ski pasa i to za 10 odsto.

Prema rečima Dejana Ćike, direktora "Skijališta Srbije", posetioce će dočekati više cene skijanja, što je moralo da se desi, ali da su one pristupačne svima. 

- Sve je poskupelo. Morali smo i mi da dignemo cene, ali su pristupačne svim skijašima. Dnevni ski pas je 3.900 dinara, šestodnevni 19.100. Imali smo ogromne investicije na Kopaoniku, pa mora malo i cena ski pasa da prati to, kako bismo i dalje nastavili da ulažemo - rekao Ćika za TV Prva, a preneo b92.net

Ćika je rekao i da se skijaši nisu bunili kada je u pitanju poskupljenje, te da se ski pas u preprodaji mogao naći sa 15 odsto popusta, a da će tokom sezone 5 odsto popusta imati svi oni koji ski pas budu kupovali preko veb šopa. Takođe se osvrnuo i na trenutnu situaciju i poštovanje epidemioloških mera.

- Imali smo redare, koji su pratili ko ne nosi maske dok čeka da se uključi na žicu, u ekstremnim slučajevima smo oduzimali ski pas, kapacitet žičara je prepolovljem, radi se dezinfekcija kabina na gondoli. Imamo ugovor sa Institutom Torlak, posetiocu imaju priliku da urade pcr test, antigenski test, ko hoće može i da se vakciniše - objasnio je Dejan Ćika.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR