Glas Javnosti

BRATISLAV JUGOVIĆ: Optužbe piše saradnik Velje Nevolje, ali neka institucije rade svoj posao

Društvo
Autor: Glas javnosti

Bratislav Jugović, poslanik SNS-a, istakao je da pisanje lista "Objektiv" nije rezultat njegovih stavova o aktuelnim temama, već njegovog "odnosa prema jednom od saradnika Belivukove grupe koji se nažalost još nalazi na slobodi”.

Tekst iz tabloida “Objektiv” o poslaniku SNS Bratislavu Jugoviću okačio je predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović ukazavši to kao primer “pokazne vežbe“ za svakog ko se usudi da misli drugačije.

Aleksandar Vučić me nije kritikovao kada sam za Grbovića javno rekao da je talentovan političar. Grbović me demantovao svojim savezom sa Draganom Đilasom. Talentovani političari ne sarađuju sa Đilasom i prepoznaju šta se iza brda valja. Te tako naslovna strana lista “Objektiv” nije rezultat mojih stavova o aktuelnim temama, već mog odnosa prema jednom od saradnika Belivukove grupe koji se nažalost još uvek nalazi na slobodi -  navodi se u pisanoj izjavi Jugovića.

ČUVAR SRPSKOG OPANKA Ovo je majstor kom se divi cela Srbija (FOTO)

ČUVAR SRPSKOG OPANKA Ovo je majstor kom se divi cela Srbija (FOTO)

“Objektiv” je danas kao glavnu priču na naslovnoj strani štampanog izdanja objavio da je Bratislav Jugović 2005. godine, dok je volontirao u jednom vrtiću u Čačku, nokautirao vaspitačicu, a decu na spavanju polivao hladnom vodom.

- Što se tiče brutalnih laži koje su objavljene u listu “Objektiv”, napominjem da se u predškolskoj ustanovi protiv mene nikada nije vodio disciplinski postupak i da sam u kolektivu u kojem dominiraju žene jednoglasno izabran za predsednika sindikata. Sve ostalo će biti tema na sudu. Institucije neka rade svoj posao, a tabloidi svoj - naglasio je Jugović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR