Glas Javnosti
posta

`Braćo Srbi, izvinite i dobro došli u našu Banana državu!`, izvinjenje stiglo direktno sa Tasosa

Društvo
Autor: Glas javnosti

Elefterios Kiriakidis, gradonačelnik Tasosa, grčkog ostrva koje tokom letnje sezone srpski turisti posećuju u velikom broju, uputio je izvinjenje zbog situacije na granici, kada je državljanima Srbije bilo onemogućeno da uđu u tu zemlju uprkos najavi da će granica od 15. juna biti otvorena.

Mi kao Grčka dugujemo izvinjenje svim ovim ljudima koji su i pored izmenjenih okolnosti ove sezone, ipak, odabrali da svoj odmor provedu na našem ostrvu, a naišli na neočekivane prepreke! Bilo bi najbolje da se ovakve situacije uopšte ne dešavaju, ali još je bolje kada se srećno reše! - poručio je prvi čovek omiljenog letovališta srpskih turista.

Nakon neprijatnih scena na granici gde su brojni turisti iz Srbije zaustavljeni i sprečeni da stignu do odredišta, na društvenim mrežama izvinio se i jedan grčki ugostitelj ogorčen zbog ove situacije.

Ja lično, želeo bih se izviniti braći Srbima koji su se danas jako izmučili na graničnom prelazu pri ulasku u našu Banana državu….  još jednom IZVINJAVAM SE… Grčki politički izdajnici! - napisao je Emilios Valtos.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR