Glas Javnosti

Bračni par iz Republike Srpske već 10 godina prati svaki meč NOVAKA ĐOKOVIĆA: Umalo da nas izbace sa Vimbldona, Englezi su se bunili ŠTO GALAMIM! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Verovatno ste se zapitali ko je najverniji navijač Novaka Đokovića kog je kamera u nedelju neprestano zumirala u TV prenosu tokom istorijskog meča najboljeg tenisera sveta na Vimbldonu

To je bio Rade Vejnović, rodom iz Novog Grada u Republici Srpskoj, koji je sa suprugom Danijelom, Hrvaticom iz Tuzle, posle mnogo peripetija, testova i karantina uspeo da dobije karte za finale Vimbldona i sa tribina iz sveg glasa navijao za Novaka. On je kao i na svim drugim Noletovim mečevima bio od glave do pete umotan u srpsku zastavu. Bračni par iz Republike Srpske već čitavu deceniju prati sve mečeve Novaka Đokovića.

O dešavanjima na Centralnom terenu legendarnog teniskog kompleksa, koji iduće godine proslavlja vek postojana Vejnović kaže:

- Bilo je nezaboravno. Prvo je Danijela zamalo zbrisala sa Tomom Kruzom, a onda su se Englezi bunili što galamim i dižem srspku zastavu. Nisu me srećom izbacili sa tribine (smeh). Vikao sam i na nemačkom… čim je Novak počeo da igra kako smo očekivali.

Rade ima i uspomenu sa Vimbldona.

- Od Novaka sam dobio kapu sa potpisom. Neverovatan osećaj, možda može da se poredi sa onim kada nam se rodio sin. Nas dvoje planiramo i put na US open, ako bude moguće i dođemo do karata, završava Rade, koji sada sa porodicom živi u Nirnbergu.

Foto: Serbian Times/Ustupljene fotografije(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR