Glas Javnosti

Bivši policajac Tomo Marjanović rešava muškarcima PROBLEME U KREVETU: Kada zakažu obrate se njemu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Njegova klinika je specijalizovana za korišćenje hormonske terapije

Tomo Marjanović, bivši policajac iz Ohaja koji je 12 godina hapsio kriminalce, odlučio je promeni karijeru. Danas pomaže muškarcima da poboljšaju svoja umeća u krevetu. Otvara sopstvenu kliniku za erektilnu disfunkciju, pojavu sa kojom se muškarci teško suočavaju. Statistike pokazuju da većina njih ne želi da prizna da ima ovaj problem, kao i da masovno posežu za određenom suplementacijom koja može biti opasna.

– Mi lečimo muškarce sa erektilnom disfunkcijom i nizom drugih stanja. Bilo da ste muškarac ili žena, a tražite se**ualno poboljšanje, imamo bezbednu, efikasnu opciju lečenja koja će odgovarati vašim potrebama i ponovo stimulisati vaš intimni život – rekao je Marjanović koji je više od decenije sarađivao i sa FBI-jem.

– Video sam mnogo loših stvari, pucali su u mene nekoliko puta – istakao je.

Iako je voleo svoj posao, traumatična iskustva počela su da uzimaju danak, uključujući i jedan zastrašujući slučaj kada mu je napadač uperio pušku u lice. To je bio trenutak u kom je odlučio da potpuno promeni karijeru.

Trenirao je od malih nogu, zbog čega je zdravlje oduvek bila njegova sfera interesovanja. Klinika je specijalizovana za korišćenje hormonske terapije, povećanje ili smanjenje nivoa testosterona ili estrogena kod pacijenata, ali i druge tretmane koji bi pomogli raznim bolestima, od gubitka težine do rasta mišića, i, naravno, se**ualne performanse.

Pored uzroka erektilne disfunkcije koji žele da otkriju kod svakog pacijenta, klinika nudi ženama kremu za vrhunac koja navodno “poboljšava stimulaciju klitorisa i vaginalnu osetljivost”, pa se sposobnost uživanja u odnosu povećava, a vrhunac lakše doživljava. Marjanović kaže da klinika pomaže i ženama “koje prolaze kroz menopauzu”, ali i da su bivše kolege danas njegovi pacijenti.

Glas javnosti / Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR