Glas Javnosti

BIVŠI ALEKSIĆEV UČENIK BORIS MILIVOJEVIĆ U ŠOKU: 'Ne mogu da verujem, PA MIKA MI JE BIO DRUGI ĆALE'!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Jedan od onih koji su kao deca pojhađali školu glume Miroslava Mike Aleksića bio je i Boris Milivojević. Poznati glumac bio je više nego iznenađen optužbama koje su protiv Aleksića iznele neke od njegovih bivših učenica.

-Baš smo malopre pričali jedan moj kolega koji je takođe išao u tu školu i ja. Prosto mi je neverovatno da sam to čuo, i ako je to istina, nekako sam, moram priznati, razočaran da je jedna ličnost koja je bila jako vazna u mom zivotu, pozitivno vazna, to mogla sebi da dozvoli kao pedagog, kao čovek - rekao je glumac na početku razgovora za medije i dodao:

- Ali, ne bih da donosim preuranjene zaključke, nikakav sud, svakako mi nije bilo prijatno da to čujem jer mi je bio kao drugi ćale, tako kažu i druge moje kolege. Zbunjen sam i zatečen - zaključio je on pa istakao na kom projektu je radio sa Milenom, što bi bilo i ključno u celom razgovoru.

 - Milenu znam sa snimanja filma ,,Patuljci sa naslovnih strana” i mogu da kažem da ne verujem da bi ona izmišljala i lagala. - zaključuje Milivojević.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR