Glas Javnosti

BILJANA SRBLJANOVIĆ O TUČI BJELOGRLIĆA I GAGE: Svi kažu da je pretukao starca, a Bjela je samo četiri godine mlađi!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić pretukao je reditelja Gagu Antonijevića naočigled mnogobrojnih gostiju u restoranu u Nišu. Povodom ovog incidenta oglasila i dramska spisateljica i profesorka Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu Biljana Srbljanović.

Ona je na Fejsbuku poslala poruku svima koji tvrde da je "pretukao jadnog starca".

-Svima koji se zgražavaju zbog kafanske tuče, kojoj je, kako neutralni svedoci kažu, izgleda predhodilo duže verbalno provociranje, i svima koji tvrde je izgrednik "pretukao jadnog starca" da kažem: Bjela je samo četiri godine mlađi od Antonijevića. Starija sam ja od sopstvenog muža više, napisala je Srbljanovićeva.

-Mislim, da mi muž dobacuje u kafani pijan, pa da ustanem da ga nalupam, je l bi bilo "starica ugazila omladinca"? Bilo bi, znam, dodala je Srbljanovićeva u komentaru.

 

Podsetimo, glumac i producent Dragan Bjelogrlić biće u pritvoru do 25. avgusta u podne jer mu je zbog nasilničkog napada na režisera Predraga Gagu Antonijevića određen pritvor od 48 sati.

 

Policija nam je potvrdila da je dobila poziv oko 4.00 sata ujutru iz Hotela "Ambasador" u Nišu, a inspektori u civilu su ga automobilom "Punto" sproveli u stanicu policije.

Bjelogrlić može da dobije kaznu ili do tri ili do pet godina zatvora,  zavisno od stepena povrede koju je naneo.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR