Glas Javnosti

BEZOBRAZNI DIREKTOR DOMA ZDRAVLJA NA PALILULI PRETI ZAPOSLENIMA

Društvo
Autor: Glas javnosti

"Ima vas viška, a ima ih duplo više na birou koji traže posao. Za sve što se bude desilo: neljubaznost, cirkus, daću otkaz. Dovoljno je samo da kažem Lončaru, za 15 dana ću vas sve izrotirati", kazao je dr Aleksandar Stojanović, v.d. direktora Doma zdravlja "Dr Milutin Ivković" na Paliluli, u obraćanju osoblju.

- Što se tiče službe, nisam zadovoljan. Doktorka je dobra žena, domaćica, dobar doktor, ali nije rukovodilac. Ona vas ne može da vas obuzda, ja ću da vas obuzdam - rekao je Stojanović na početku obraćanja, dok je neko od prisutnih snimao njegovo izlaganje koje je u vidu audio snimka obišlo društvene mreže i izazvalo gnušanje građana.

- U poslednje vreme imam na vas pritužbe i kad god sam zagrebao, imao sam problem. Ima vas viška, a ima ih duplo više na birou koji traže posao. Za sve što se bude desilo: neljubaznost, cirkus, daću otkaz. Dovoljno je samo da kažem Lončaru, za 15 dana ću vas sve izrotirati. Svi ćete promeniti radno mesto, neko u Borču, neko u Krnjaču. Ko god bude komentarisao, završiće na birou. Tamo ih ima na tone, ne mogu da se odbranim koliko zovu. Bio sam jasan, ovo je poslednje upozorenje, poslaću vas u Krnjaču - nastavio je sa pretnjama, da bi potom omalovažio fizioterapeute, rekavši da to ne računa u medicinu.

- Što se tiče fizioterapeuta, ja bih to izbacio odmah napolje, to je za mene medicina nula - dreknuo je Stojanović.

Jedan od zaposlenih koji se nije složio sa izlaganjem v.d. direktora, nije ostao ravnodušan upozorivši na Stojanovićevo ponašanje. Ovaj mu je potom odbrusio: "Piši ga, ide u ponedeljak u Krnjaču, odmah. Nemoj da mu se ja vraćam ovde".

Kada mu je dotični medicinar rekao da se već naslušao pretnji kako direktor ima ljude koji će sa njim "da završe van doma zdravlja" i da je slučaj prijavljen policiji, Stojanović mu je rekao da je neodgojen i da nije imao ko da ga vaspita, uprkos tome što mu je zaposleni rekao da nema roditelje.

(Izvor: Direktno)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR