Glas Javnosti

BESPLATNO: Penzioneri sa Savskog venca od danas mogu da se prijave za besplatne izlete

Društvo
Autor: Glas javnosti

Penzioneri sa opštine Savski venac se od danas mogu prijaviti za besplatne dvodnevne izlete na Taru i Mokru Goru koji će se organizovati tokom maja i juna, a u okviru izleta obezbeđeni su prevoz, smeštaj i ishrana u hotelu.

Opština Savski venac redovno brine o svojim penzionerima i njihovim potrebama i kao stalnu aktivnost već sedam godina organizuje besplatne izlete za najstarije sugrađane.

Prijave za besplatne dvodnevne izlete na Taru i Mokru Goru od danas su u toku i trajaće do 19. maja 2023. godine, a izleti će se organizovati tokom maja i juna.
U okviru izleta obezbeđeni su prevoz, smeštaj i ishrana u hotelu.



Zainteresovani  penzioneri sa Savskog venca se mogu prijaviti  svakog radnog dana od 8 do 15 časova na brojeve telefona 011/3615-388 i 011/3615-389.

Seniori će biti u prilici da uživaju u lepotama Tare,  čistom planinskom vazduhu, kao i poseti Mokroj Gori i Drvengradu i svim atrakcijama i znamenitostima ovog kraja.

Besplatni izleti organizuju se sa ciljem poboljšanja kvaliteta društvenog života i slobodnog vremena najstarijih građana Savskog venca koji su do sada u organizaciji Opštine obišli brojne turistički privlačne lokalitete u Srbiji.

Penzionere na izletu prati i lekarska ekipa. Navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR