Glas Javnosti
Posta

BEOGRAD POKRENUO SJAJNU AKCIJU: "Kupi bajs" uz vaučer od 5.000 dinara

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sekretarijat za zaštitu životne sredine grada Beograda raspisao je javni poziv za pružanje podrške građanima za kupovinu bicikala kao ekološki prihvatljivog transporta.


Ukupna sredstva za podršku nabavke bicikla za 2022. godinu obezbeđena za sprovođenje ovog javnog konkursa u budžetu Grada Beograda iznose 8 miliona dinara, od čega je 7 miliona dinara određeno za pružanje podrške građanima, što znači da opredeljena sredstva može dobiti 1.400 građana Beograda.

Kako je navedeno u pozivu, raspodela sredstava za podršku građanima
za kupovinu bicikala, sa opredeljenim pojedinačnim iznosom od po 5.000 dinara, poverena je Inicijativi za održivu urbanu mobilnost "Urban.log" iz Beograda.


Pravo učešća imaju sva punoletna fizička lica koja imaju važeću ličnu kartu sa prebivalištem na administrativnoj teritoriji Grada Beograda, u trenutku podnošenja prijave i koja prethodno nisu iskoristila vaučer, prenosi portal Ekapija.

Podrška za kupovinu bicikala može se ostvariti samo za kupovinu novog bicikla koji se pokreće pomoću pedala ili uz pomoć električnog pogona, stoji u pozivu.

Zainteresovana fizička lica mogu se prijaviti do 15. novembra 2022. godine, odnosno do utroška predviđenih sredstava, putem web aplikacije dostupne na sajtu Udruženja "Urban.log" na sajtu www.urbanlog.rs/kupibajs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP