Glas Javnosti

BAKA PRASE SE PRAVDA KROZ SUZE I JECAJE: Jel vi mislite da meni nije krivo zbog svega? (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u suzama i jecajući, potresnim obraćanjem oglasio se povodom samoubistva jutjuberke i influenserke Kristine Kike Đukić.


Zbog drame i sukoba koji su imali, mnogi su nakon Kikinog samoubistva na društvenim mrežama uperili prstom u Bogdana. On je sada izneo svoju stranu priče, tokom koje je plakao i jecao.

-Pre dve godine kada smo se svađali, kada smo bili u Jutjub drami, pisali su da ja napadam ljude koji imaju rak, zbog nekih stvari koje su rečene u toj drami. Kika nije imala rak, ništa slično, hvala Bogu, sada pišu da sam ja ubica, da sam dogovoran za smrt deteta, jer sam je prozivao i jer smo bili u drami. Svi su skočili na moj vrat, svi su odmah uperili prstom u mene, da se ubila zbog nasilja na internetu. Najgore od svega što su javne ličnosti objavile, iskoristile su tu priliku:

"Vidi ovo drama, sad ću ja da prikupim neke poene, da ispadne da sam ja žrtva internet nasilja"... - počeo je Baka Prase.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR




od felixfaber u 17.12.2021 22:17:13 h
     0 

Baka prase je u pravu, moja kcerka je dozivela napad najgorih hejtera , a to su oni na portalima raznih vesti, jer joj je decko vozio bmw, a tema je bila napad seksualnog pedofilskog zlostavljac gde je moja kcerka bila zrtva, ali eto decko joj vozi bmw pa su sve dezurne baba kurane i neradnici koji dezuraju po portalima twistovali temu i napali nju... . Svi mediji su je napali. Zao mi je sto ih ne pobih tada....Baka Prase neka odgovara sta je ucinio, ali mislim da je on najmanje kriv.