Glas Javnosti

BABA MARTA SE VRAĆA 'NA SCENU': Iskoristite poslednje zrake sunca i spremite zimsku odeću jer  za večeras najavljuju SNEG

Društvo
Autor: Glas javnosti

Posle neverovatnih prolećnih dana širom Srbije dolazi do velike promene koja nam donosi čak i snežni pokrivač a u nekim krajevima i temperaturni šok koji dostiže vrednosti ispod nule.

Na severu Srbije promenljivo oblačno. U ostalim predelima oblačno, na jugu sa kišom, na planinama sa snegom. U toku večeri i noći ovo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom proširiće se i na ostale predele Srbije, izuzev na Vojvodinu gde će ostati suvo.

U toku noći kiša će i u nižim predelima preći u susnežicu i sneg. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura od -4 na severu do 2 stepena na jugu, maksimalna dnevna od 5 stepeni na jugu do 9 na severu Srbije.

U Beogradu promenljivo oblačno i hladno, veći deo dana i suvo. U toku večeri i noći očekuju se kiša, susnežica i sneg. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 7 stepeni.

Na severu Srbije sutra promenljivo oblačno i suvo. U ostalim predelima biće oblačno i veoma hladno sa kišim, susnežicom i snegom, uz povećanje snežnog pokrivača u brdsko-planinskim predelima, a manji snežni pokrivač formirao bi se ponegde i u nižim predelima južne i centralne Srbije.

 Maksimalna temperatura od 1 na jugu do 9 stepeni na severu Srbije. Krajem dana i tokom večeri razevdravanje.

U četvrtak pretežno sunčano. Maksimalna temperatura od 6 do 12 stepeni. U petak umereno oblačno. Na severu jače naoblačenje sa kišom.
Za vikend toplije, ali promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, a biće uslova i za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu sutra ujutro oblačno sa susnežicom i snegom, a tokom dana prestanak padavina i smanjenje oblačnosti do kraja dana. U četvrtak i petak umereno oblačno. Za vikend toplije, uz uslove za kišu, a maksimalna temperatura biće oko 15 stepeni.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR