Glas Javnosti

ARNO GUJON: Svetska javnost treba da zna šta se tačno dogodilo na severu Kosmeta

Društvo
Autor: Glas javnosti

Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu (USDSR) pokrenula je preko srpske dijaspore akciju informisanja međunarodne javnosti o nedavnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, saopštila je danas USDSR.

„Pripadnici dijaspore su ambasadori naše zemlje, rodoljubi koje treba uključiti u borbu protiv kampanje laži u inostranim medijima koja Srbe s Kosova i Metohije predstavlja kao provokatore i nasilnike. Zato sam danas putem video linka okupio naše novinare iz dijaspore koji objavljuju vesti na stranim jezicima da im predstavim činjenice o aktuelnim dešavanjima na Kosmetu. Poslali smo takođe info. svim našim udruženjima iz dijaspore sa kojima sarađujemo a njih je 1200 iz 40 država",  izjavio je direktor USDSR Arno Gujon.

 

"Svetska javnost treba da zna šta se tačno dogodilo na severu Kosmeta i kako je došlo do sukoba nenaoružanih Srba i pripadnika kosovske policije i KFOR-a. Treba da znaju takođe u kojem teroru žive Srbi u prethodne 24 godine. Molio sam ih da u svojim sferama uticaja pomognu u sprečavanju dezinformacija o eskalaciji u južnoj srpskoj pokrajini."

Na njihove laži ćemo odgovoriti istinom!” Istakao je Gujon.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR