Glas Javnosti

APRILSKI SNEG ZAVEJAO NOVI SAD: Usred PROLEĆA vreme kao u decembru (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

April je mesec rezervisan za sunčane naočare i prve dane kada je temperatura dovoljno visoka da se odlože šalovi i zimske jakne. Međutim, ove godine je nešto drugačija situacija...

Iako je proleće počelo pre više od dve nedelje, Novi Sad je danas zateklo pravo zimsko vreme. Naime, u ovom gradu u Vojvodini je počeo da veje sneg kao u decembru.

Snimci koji dolaze iz ovog grada su sve iznenadili, a Novosađani su šokirani jer u sred aprila moraju da opeme zimskom garderobom.

Sneg je uticao i da se napravi gužva u najvećem gradu u Vojvodini, pa kolone automobila po kojima veje sneg predstavljaju neverovatan prizor koji više priliči Novoj godini, nego proleću.

Na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda stoji da se sneg pored Novog sada može očekivati i u Beogradu Loznici, a za Zlatibor se to svakako očekuje.

Kada je reč o narednim danima, sneg će sigurno biti nešto što mogu očekivati stanovnici Zlatibora, Kopaonika, ali i Niša dok će Novosađani najverovatnije samo još danas uživati u prolećnoj, snežnoj idili.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

(Glas javnsoti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR