Glas Javnosti

APRILILILILI! PAZITE SE DA VAS DANAS NE NASAMARE! Neko će probati i sa ovim forama: Pogledajte TOP 10 prvoaprilskih šala

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prvi april je dan smeha i šale, pa nemojte da se iznenadite ukoliko vas porodica i prijatelji "prevare" zarad malo smeha. Naravno, ne bi trebalo da im ostanete dužni, pa vam zato i predlažemo nekoliko stvari kojima možete da vratite "milo za drago".

1. Pogrešno vreme

Za ovu šalu potrebno je da se uklope okolnosti kako bi "upalila", a namenjena je nekom od ukućana. Poenta je pomeriti kazaljke na svim satovima i uređajima koji pokazuju vreme i na taj način dezorijentisati nekoga ko ima unapred isplaniran raspored obaveza. Takođe, možete sačekati da neko od ukućana ode na spavanje i navijete nekoliko alarma koje ćete sakriti po sobi.

2. Slomljeni ekran

Naravno, optička varka. Sve što je potrebno jeste da skinete što uverljiviju sliku slomljenog ekrana i postavite je kao pozadinu na telefonu ili računaru.

3. Balon na auspuhu

BUM!

To će čuti onaj ko upali automobil, ne znajući da ste mu na auspuh navukli balon. 

4. Kolači sa penom za brijanje

Pena za brijanje uvek je dobar materijal za kreativne šaljivdžije. Jedna od klasičnih fora definitivno je korišćenje pene umesto šlaga. Mi vam predlažemo da nekoga "častite" čokoladnim mafinom "ukrašenim" penom za brijanje.

5. Zamenite tipke na tastaturi

Ovo je šala koju možete iskoristiti sa kolegama na poslu. Iskoristite priliku kada ste sami u kancelariji i slova i brojeve na tastaturu kompa ili laptopa pomešajte i čekajte momenat kada će vaš kolega upaliti računar i početi da kuca.

6. Glasovne komande

"Sistem je unapređen i, pored standardnog funkcionisanja, vrata se mogu otvoriti ili zatvoriti glasovnom komandom" – odštampajte ovu poruku, zalepite na lift i gledajte kako ljudi reaguju kada se, uprkos njihovom naređenju, "Sezam" ne otvara.

7. Bebi puder u fenu za kosu

Definitivno jedan od "grubljih" trikova. Budite spremni da snosite posledice ove šale, jer (pogotovo devojkama koje imaju dugu kosu) može da bude vrlo neprijatna.

Sve što treba da uradite je da u deo za izduvavanje, od feba , sipate talk, odnosno bebi puder i čekate da neko krene da "suši" kosu.

8. Keks sa ukusom mentola

...Ili bilo kojim drugim ukusom paste za zube.

Poput pene za brijanje, i pasta je vrlo inspirativna za razne šale. Naš predlog je keks sa pastom umesto fila. Jednostavno je – razdvojite keks, skinite fil, namažite pastu za zube i ponovo ga spojite u prvobitni oblik.

9. Kafa i "dodaci"

Skuvajte kafu  i, nakon što je popijete, soc razblažite vodom i "obradujete" nekoga. Osim ove varijante, uvek možete iskoristiti dobri, stari trik i umesto šećera staviti so. Potrudite se da se suzdržite od smeha kako ne biste bili razotkriveni, dok servirate kafu i sačekajte reakciju nakon prvog "srka".

10. Test na trudnoću

Ukoliko ste zaista avanturista, vašu jaču polovinu možete da prevarite pozitivnim testom na trudnoću. Kako bi test zaista i bio pozitivan, potrebna vam je crvena hemijska kojom ćete docrtati onu drugu (nekom željenu, nekom neželjenu) liniju. Ili, kako biste bili uverljiviji, pozajmite test trudnici koju poznajete i, kada vam ga vrati, uživajte u izrazu lica osobe kojoj je test namenjen, piše Informer.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR