Glas Javnosti

Apel građanima Beograda: Određen rok za uklanjanje automobila zbog maratona

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vozila koja ne budu uklonjena sa trase maratona, do 22 sata 27. aprila, izmestiće ekipe "Parking servisa"

JKP „Parking servis“ apeluje na sve građane, predstavnike firmi i organizacija da blagovremeno pomere svoja vozila sa trase 37. Beogradskog maratona zakazanog za nedelju, 28. april. 

Parkiranje vozila na trasi maratona neće biti dozvoljeno u vreme održavanja te manifestacije, a vozila, koja ne budu uklonjena sa trase maratona najkasnije do 22 sata u subotu, 27. aprila, izmestiće ekipe „Parking servisa“, u saradnji sa saobraćajnom policijom. 


Automobili će biti izmešteni na prvo slobodno parking mesto van trase maratona, radi pripreme staze i bezbednosti svih učesnika manifestacije, navedeno je u saopštenju JKP „Parking servis“.

Vozačima, koji nisu stigli da pomere svoje vozilo sa trase maratona, a imaju instaliranu aplikaciju za mobilne telefone „Parking servis“ sa unetom registarskom oznakom vozila, stići će obaveštenje o lokaciji na koju je automobil premešten.

Sve informacije o premeštenim vozilima vozači mogu da dobiju putem telefona Servisnog centra Grada Beograda 11-0-11, navedeno je u saopštenju.

Glas javnosti /U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR