Glas Javnosti

5 NAJOPASNIJIH RASKRSNICA U BEOGRADU: Ove tačke su kritične, mnogo ljudi je poginulo, dešavaju se NESREĆE stalno!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Tokom godine na toj raskrnici se dogodi više od 20 saobraćajnih nesreća

Sumirajući gde se u poslednjih nekoliko godina događalo najviše saobraćajnih udesa (nekad i 7 mesečno) došli smo do nekih kritičnih tačaka u Beogradu na kojima morate biti jako oprezni.

Da li je u pitanju neispravnost semafora, nepreglednost ili nešto sasvim treće, na ovim mestima budite posebno obazrivi!

Jedna od najkritičnijih raskrsnica u Beogradu, konkretno na Novom Beogradu je raskrsnica Bulevara Milutina Milankovića i Omladinskih brigada. Na ovom mestu je ne tako davno poginuo vozač nakon što se sudario s autobusom.

Tokom godine na toj raskrnici se dogodi više od 20 saobraćajnih nesreća. Računajte da je to broj prijavljenih nezgoda, a ko zna koliko je neprijavljenih sudara, posle kojih su se vozači "dogovorili" i razišli, a da udes nikom nisu prijavili. Od tih 20 nesreća na ovoj raskrsnici nekoliko je završeno, nažalost sa smtnim ishodom.

Raskrsnice
foto: Glas javnosti

Ovo nije jedina kritična tačka na Novom Beogradu, ali i u drugim opštinama. Istraživali smo koje su još ulice opasne, i na kojima morate obratiti posebnu pažnju dok vozite automobil njima.

Ugao Bulevara Nikole Tesle i Ušća

Raskrsnice
foto: Glas javnosti

Uključenje iz Ruske ulice u Bulevar Vojvode Putnika kod Sajma

Raskrsnice
foto: Glas javnosti

Raskrsnica Bulevara despota Stefana i Mije Kovačevića kod policijske stanice Palilula

Raskrsnice
foto: Glas javnosti

Uključenje iz Dušana Vukasovića u bloku 61 u ulicu Jurija Gagarina

Raskrsnice
foto: Glas javnosti

Ovo nažalost nisu jedine crne tačke u Beogradu, medju njima su još neoliko riskantnih raskrsnica, a to su : Raskrsnica Bulevara oslobođenja i ulice Pavla Jurišića Šturma na Voždovcu, Raskrsnica Takovske ulice i ulice Ilije Garašanina, Raskrsnica Bulevara Mihajla Pupina i Španskih boraca, Cvijićeva - Jaše Prodanovića, Ustanička - Vojislava Ilića.

Glas javnosti / E02S



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR