Glas Javnosti

40 DANA OD NJENE SMRTI: Porodica Isidore Bjelice neutešna, Nebojša i Lav NEPREKIDNO PLAKALI!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta u 53. godini, nakon višegodišnje, mučne borbe sa kancerom, a danas, 13. septembra, članovi porodice i prijatelji dali su četrdesetodnevni pomen na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana.

Među prvima su u crnini stigli Isidorin sin Lav, ćerka Vila i suprug Nebojša. Njih troje su prvi položili cveće, a onda su za njima to učinili i ostali, prijatelji i članovi porodice.

Tuga se ocrtavala na njihovim licima, a Lav je sve vreme bio pored sestre i oca. Nakon opela Nebojiša i Lav su se rasplakali.

Isidora Bjelica je rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom "Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije".

Živela je i radila u Beogradu. Bila je udata za Nebojšu Pajkića sa kojim je dobila dvoje dece, Lava Grigorija Pajkića i Vilu Evangelinu Pajkić. Kao TV autor radila je nekoliko projekata, od toga "Klot-Frket" na BK televiziji i BN televiziji, i Isidorin ljubavni vodič na televiziji Metropolis. isidorutor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama.

(Glas javnosti/Telegraf.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR