Glas Javnosti

"TATA, VOLIM TE": Ranjeni Milan dobio najlepše pismo od sina MARKA, supruga povređenog Srbina objavila (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti / espreso

Miljan je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu

Miljan Delević (37) dobio je danas najlepše pismo, od sina Marka. Delević je ranjen na Kosovu i Metohiji kada su pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije otvorili vatru na njegovo vozilo.

Ana Delević, supruga povređenog Srbina, objavila je na Fejsbuk profilu muža pismo koje je njihov sin napisao ranjenom ocu. Kako je napisala, njen nalog je blokiran. "Delite ovu bol za svojim ocem", napisala je.
<p>Miljan je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu</p>

- Tata, volim te. Čim osvane dan, ti već juriš kroz stan, al tata, ti me voliš. Kad se igraš po svom, uvek vodimo rat, al tata ti me voliš - stihovi su poznate dečije pesmice.

Miljan Delević je ranjen u grudi, a njegov suvozač Dušan S. je tek pukom srećom prošao bez povreda kad su automobil na Bistričkom mestu izrešetali pripadnici policije lažne države Kosova.
<p>Miljan je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu</p>
Miljan je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu. U međuvremenu je prebačen na dalje lečenje u Beograd na VMA na lični zahtev.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR