Glas Javnosti

SRAMOTA: Ljudi ogorčeni zbog cene LUKOVINE u prodavnicama

Društvo
Autor: Glas javnosti

Veliki petak i Vaskrs sve su nam bliži, a prodavnice su se već snabdele proizvodima koji su potrebni da bi se ovaj praznik dočekao u punom sjaju.

Lukovina je izložena na mnogim rafovima, ali i ove godine iznenađuje njena cena od čak 220 dinara za 50 grama, dok je na akciji 150.

U jednom od najpopularnijih supermarketa u Beogradu pronašli smo izloženu ljusku crnog luka za 150 dinara po sniženoj ceni, dok je redovna neverovatnih 220 dinara za svega 50 grama.

Iskusnije domaćice kažu da je ova količina dovoljna za farbanje svega 15-ak jaja.


(Foto: Jutjub)

Potrošače više i ne iznenađuje što je neko odlučio da prodaje lukovinu, iako je kilogram luka sa cenom od 100 dinara jeftiniji od 50 grama njegove ljuske, ali su ostali zatečeni iznosom po kom su odlučili da ga prodaju.

- Neverovatno mi je da svake godine hoće da se bogate na sirotinji! Za ljusku treba neko da plati preko 200 dinara?! Ovo je sramota i da se prodaje i da se kupuje, jer do Vakrsa možete i sami da je skupite - zaključuje penzionerka Mirjana iz Beograda.

Do Velikog petka ostalo je nešto manje od deset dana, a do tada nam ostaje da pratimo kako će prodavci da se odnose prema cenama proizvoda neophodnih u pripremi Vaskrsa.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR