Glas Javnosti

"GARSONJERA" od osam kvadrata za 30.000 evra: Oglas koji je ŠOKIRAO Beograđane (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kako zbog migranata koji su došli u Srbiju, tako i zbog rata u Ukrajini, krize, poskupljenja i još mnogih drugih stvari, cene nekretnina u Srbiji otišle su u nebesa, a naročito u glavnom gradu. I taman kad se čini da više ništa ne može da šokira Beograđane, pojavi se, iz nebuha, nešto novo.

Tako je na društvenim mrežama osvanuo oglas koji je izazvao veliku pažnju.

Naime, na Novom Beogradu prodaje se garsonjera od 8 + 3 kvadrata po ceni od 30.000 evra.

- Garsonjera od 8 m2 + 3 m2, na visokom prizemlju stambene zgrade na Novom Beogradu, ulica Pariske komune, uknjižena. Imovinski uredna i bez tereta. Održavana, zgrada iz 1965. godine. Blizina Studenskog grada - stoji u opisu oglasa.


Kako se vidi na fotografijama, garsonjera je opremljena svim stvarima koje su neophodne za život. U oglasu je, inače, navedeno da je stan u izvornom stanju što u većini slučajeva podrazumeva da je neophodno renoviranje objekta.

Cena po kvadratu ove nekretnine, koja se nalazi u Beogradu, iznosi neverovatnih 3.750 evra. Ma prava sitnica.

Sudeći po fotografijama, deluje da se stan nalazi u suterenu, a ne na visokom prizemlju kao što je vlasnik napisao. A uz to, fotografije toaleta nigde nema. 

- A gde je WC? Ako ništa drugo, lako se ugreje. Ovo je samica - komentarisali su mnogi. 

I zaista, ova garsonjera deluje kao jedan mali hodnik. 

Glas javnosti/K1info

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Vasa Podlacki u 07.03.2023 21:04:41 h
     0 
U stara vremena, sirotinjanja, je, kad joj nista drugo nije preostalo, okretala gole guzice u znak protesta i ismevala s jer joj nista drugo nije preostalo. Obicaj se zadrzao do dana danasnjeg. Sta je cudno, covek napravio, kupice kome treba! Da deli dzabe, svi bi se javili, pa posle gledali kako da usicare. Za 3 generacije, oko sto godina, mnogi se nisu skucili. Moj deda je zaradio u Nemackoj,napravio kucu, moj otac takodje, mi dodali, iskolovali decu, sad i oni mogu podici kredit. Sad natr..s