Glas Javnosti

"DA LI SI POSLUŠNA, VOLIŠ LI EROTSKE FILMOVE?" Pazite se, lažni TEOLOZI šalju devojkama PERVERZNE poruke i zovu ih na piće! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

A.B. mi se javio i postavio pitanja poput: "Da li si poslušna? Da li voliš erotske filmove?"

Neprijatna i vrlo neobična iskustva od strane navodnih prevaranata sa Bogoslovskog fakulteta u Beogradu, podelila je nekolicina devojaka putem društvenih mreža, uz upozorenje drugima na sadržaj koji su im slali A.B. i V.P.

Naime, ovi muškaci koji se predstavljaju kao student i mentor na Bogosloviji, navodno su, prema rečima devojaka, prevaranti koji šalju poruke čudne i neprijatne sadržine.

- A.B. mi se javio i postavio pitanja poput: "Da li si poslušna? Da li voliš erotske filmove?", a potom V.P. sa istom pričom - podelila je iskustvo jedna devojka na društvenoj mreži Tviter.



Ovu priču potvrdilo je još devojaka, a neke su objavile i fotografije prepiske sa pomenutim muškarcima.

- Moja kuma se kratko zabavljala sa tim dečkom koji je tada studirao na Bogosloviji. Kada je raskinula počeo je da je progoni. Ode ona kod njegovog "nadređenog" popa da se požali, ali onda i taj pop počne da je muva - napisala je druga devojka.


Prepiske koje je jedna devojka podelila sa V.P. malo je reći da su čudne sadržine. On je, kako se može zaključiti prema prepisci, nagovara da se odmah javi A.B. jer je on njegov nadređeni i da zbog toga mora da ima uvid u svakoga ko se sa njim dopisuje.

Nakon ove objave mnoge devojke su u komentaru potvrdile da su im se muškarci koji stoje iza ovih profila javljali, ali da su ih odmah blokirale.

Za sad nije poznato ko zapravo stoji iza ovih profila kao ni da li su oni zaista sa Bogoslovije.


Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR