Glas Javnosti

"Bebe i deca su anđeli na zemlji. Ako je ovo doček Anđelima, teško nama na čelu s ovim izvršiocima"

Društvo
Autor: Glas javnosti

Uobičajena pojava, postalo je to da sve češće mislimo na sopstvene interese, pa određenim potezima povređujemo drugu stranu, bilo da su u pitanju rođaci, prijatelji, ili pak slučajni prolaznici. Svakog dana svedočimo da je ljubav među ljudima isčezla, da se u većini osoba izgubila ona ljudska nit, pa se oglušimo na propovedi Blaženopočivšeg Patrijarha Pavla "Čuvajmo se neljudi, ali se još više čuvajmo da i mi ne postanemo neljudi." 

Na stranici Instagram profila dnevnadozabeograda, osvanula je sramna objava za ljudski rod, za čoveka, nadležne kao i za grad u kome živimo.  Naime, ispred "Narodnog Fronta", čoveku koji je došao po svoju ženu i tek rođenu bebu, pauk je odneo auto uz opravdanje kako imaju prijavu. 

Naravno, nikako ne smemo da zaboravimo da se sve prijave, koje nasiljem uništavaju ljudske živote uvek reše, pa je ovo toliko bilo opasno po drugu stranu te je izvšrenje moralo po hitnom postupku biti realizovano. 


Poznato je da je ispred  "Narodnog Fronta" uobičajena situacija da očevi koji dolaze po suprugu i bebu, svoje automobile parkiraju sa strane, jer niko tu ne stoji zato što mu se prohtelo.

Pitamo se kako bi se osećao ivršilac ovog "zadatka" da se našao u ovakvoj situaciji, bilo bi lepo da malo razmisli, a ne da bez pogovora izvršava "naređenja" koja nikog ne ugrožavaju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR