Donet program za uređenje poljoprivrednog zemljišt

njivaaaa

Foto: Pixabay.com

Vlada Srbije donela je uredbu o utvrđivanju programa izvođenja radova na zaštiti, uređenju i korišćenju poljoprivrednog zemljišta za 2020. godinu

Ovom uredbom utvrđuje se Program izvođenja radova na zaštiti, uređenju i korišćenju poljoprivrednog zemljišta za ovu godinu, koji je odštampan uz ovu uredbu i čini njen sastavni deo.

Na teritoriji Republike Srbije, osim na teritoriji autonomnih pokrajina, u 2020. godini na osnovu ovog programa izvršiće se radovi na zaštiti, uređenju i korišćenju poljoprivrednog zemljišta, odnosno nova investiciona i druga ulaganja koja obuhvataju:

1) radove, odnosno ulaganja koji se odnose na uređenje poljoprivrednog zemljišta:

(1) komasacija,
(2) nabavka nove opreme za navodnjavanje,
(3) iskop/bušenje bunara u funkciji navodnjavanja;

2) studijsko-istraživačke radove, programe i projekte u oblasti zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta od značaja za Republiku Srbiju.

Program možete preuzeti http://www.agronews.rs/donet-program-za-uredenje-poljoprivrednog-zemljista/

Izvor:agronews.rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Mađarska i njen premijer Viktor Orban našli su se na udaru Evropske unije koji i nije iznenađujući.MAĐARSKA i njen premijer Viktor Orban našli su se na udaru Evropske unije koji i nije iznenađujući.

Jedan od najvećih francuskih pisaca svih vremena, Viktor Igo, bio je pesnik, romansijer i dramski pisac.

После низа састанака са Управом за шуме и Управом за ветерину, иницијативу Ловачког савеза Србије препознао је и министар Бранислав Недимовић.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone