Glas Javnosti

Ђилас тражи ко га је фотографисао са Малиновићем ВИДЕО

Vesti
Autor: Тањуг

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас окачио је на друштвеној мрежи "твитер" пост у којем тражи од твитераша да идентификују особу која га је, како тврди, фотографисала у једном кафићу за време састанка са генералом Сретом Малиновићем.

Ђилас је објавио снимак на којем се види како у кафић улази особа за коју председник ССП тврди да га је фотографисала са Малиновићем.

"На снимку који гледате је човек који је имао информацију где ћемо се и када на кафи наћи генерал Малиновић и ја. Дошао је десет минута пре нас, променио два стола, да би лакше сликао. Сликао две секунде пошто сам ушао у кафић. Потпуно спреман. После пола сата појавио се текст на Куриру", тврди Ђилас на снимку који је поделио.

На снимку је измонитирана и насловна страна Курира на којој пише: "Велике промене код демократа, Ђилас смењује Лутовца, на чело ДС поставља генерала Срету Малиновића".

Ђилас закључује да је особа која га је, по његовим тврдњама фотографисала, радник БИА или је, каже, БИА јавила Куриру "да ћемо се наћи и место где ће се то десити и када ће се то десити".

Он је позвао сваког ко препозна особу на снимку да га обавести поруком или на неки други начин - ко је и за кога ради.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR