Đakon ubedio tri žene da ne idu na abortus, pa usvojio njihove bebe

beba1

Foto: Pixabay.com

Na neobičnu priču đakona Nikolaja Lavrenova i njegove supruge umetnice i pisca Jelene Živov, teško ko bi mogao da ostane ravnodušan.

Đakon Nikolaj Lavrenov je primio u svoju porodicu tri bebice, a pri tome što on već ima šestoro dece.

Dogodilo se tako da su mu tri žene, koje je on ubedio da ne urade abortus, gotovo istovremeno ostavile svoju novorođenčad.

 „Naravno da sam precenio svoje mogućnosti, i meni i supruzi je veoma teško. No, kada sam loše postupio? Kada sam video te trudnice ispred operacione sale i rekao: „Ja ću uzeti dete, ti samo rodi?“ Da li sam joj trebao dozvoliti da ide pod nož, a sam da ostanem po strani, brinući se o sopstvenom blagostanju? Ne! Kada sam loše postupio? Kada su mi na kraju donele tu decu? Ne, postupio sam ispravno, jer sam im obećao i one su mi poverovale. A sada moraš živeti sa onim što imaš. Da, teško nam je, no deca su živa, rastu i sve što možemo da im damo, mi im dajemo.“

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Zaštitnik građana, Zoran Pašalić, pokrenuo je postupke kontrole u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, kao i Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

U okviru sporazuma koji je postigla sa zemljama OPEK-a, Rusija je spremna da za 14 odsto smanji proizvodnju nafte, odnosno za 1,6 miliona barela dnevno.

Ванредно заседање Скупштине Србије настављено је данас разматрањем Предлога закона о несталим бебама.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone