Glas Javnosti

VANJA GRBIĆ ODGOVORIO IKODINOVIĆU: 'Mir ne kupuješ, go*na razbijaju narod da njime upravljaju'

Vesti
Autor: Glas Javnosti

Jedan od naših najboljih vaterpolista i svetski prvak, Danilo Ikodinović nekoliko dana unazad oglašava se na svom Tviter profilu povod trenutne situacije u Srbiji. Njegov najzapaženiji tvit postao je onaj u kome kudi sebe što je ikada podržao trenutnu vlast u Srbiji.

-Krvavo sam se zajebao sa listom, jer sam kupovao mir koji sam već imao i ispao pi*da. Da, baš pi*da! Ne mogu to da operem, niti se trudim, ali idem napred, jer nazad ne mogu i neću. Osećaj je odvratan, ali ću ga prevazići, jer kičmu imam- napisao je Dača Ikodinović.

Na ovu njegovu objavu nadovezao se Vladimir Vanja Grbić. Odbojkaš je prijateljski ukazao Ikodinoviću na grešku, naglasivši da svetski prvak ne sme da izgubo sebe.

-Brate, ne kupuješ mir. Njega imaš u sebi radeći po principima u koje verujes. Daješ primer. Tiho nenametljivo i dostojanstveno. Svetski prvak ne moze i ne sme da podrži bilo koga jer on ginuo za CEO SVOJ NAROD. Govna razbijaju narod da njime upravljaju. Veličine ga vode primerom- Napisao je Vanja.

Vanja je nagovestio da nije mislio ništa loše, da je Dača njegov brat i prijatelj: "Dača je moj drug i brat i on zna šta ja mislim o njemu i koliko ga volim jer je takav kakav jeste. I moj komentar nije negativan već pozitivan. Samo ne smemo da dozvolimo da izgubimo sebe....nikad....zbog svih onih koji nas gledaju"

Podsetimo, Danilo Ikodinovć je jedan od retkih sportista koji se oglasio povodom slika na beogradskim ulicama u proteklih 10 dana i javno podržao svoj narod.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR