ЦВИЈАНОВИЋ: СРПСКА ПОЛИТИЧКИ И ЕКОНОМСКИ СТАБИЛНА

res_1582716414_cvijanovic-srpska-politicki-i-ekonomski-stabilna

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је током данашњег разговора са командатном Еуфора генерал-мајором Рајнхардом Тришаком да је Српска политички, економски и безбједносно стабилна, те да су њене институције опредијељене за мир, стабилност и очување надлежности и уставног капацитета Српске.

Цвијановић: Српска политички и економски стабилна

Она је поновила посвећеност процесу европских интеграција, уз стриктно поштовање принципа и правила система координације који у потпуности одражавају расподјелу надлежности између различитих нивоа власти у БиХ, саопштено је из кабинета предсједника Републике Српске.

Цвијановићева је пожељела добродошлицу Тришаку, те изразила поштовање према улогама и задацима које Мисија Еуфора спроводи у БиХ.

Саговорници су размијенили мишљење о безбједносној ситуацији у БиХ, безбједносним изазовима, као и активностима које институције Републике Српске спроводе у контексту приближавања ЕУ.

(Срна)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Американци и НАТО се повлаче из Авганистана Овај акт означиће и почетак повлачења хиљада америчких војника чиме ће бити окончано њихово 18 година дуго учешће у рату у Авганистану.

Власти Ростова посаветовале су своје становнике како да се заштите од пандемије корона вируса и сами направе заштитне маске, које према њиховом мишљењу, по ефиканости не заостају за фабричким.

Александар Вучић је, у  обраћању јавности поводом ширења коронавируса, навео да Србија у овом тренутку има 1.008 респиратора, а да ће за 25 дана бити набављено још 500.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета