ЦВИЈАНОВИЋ: СРПСКА ПОЛИТИЧКИ И ЕКОНОМСКИ СТАБИЛНА

res_1582716414_cvijanovic-srpska-politicki-i-ekonomski-stabilna

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је током данашњег разговора са командатном Еуфора генерал-мајором Рајнхардом Тришаком да је Српска политички, економски и безбједносно стабилна, те да су њене институције опредијељене за мир, стабилност и очување надлежности и уставног капацитета Српске.

Цвијановић: Српска политички и економски стабилна

Она је поновила посвећеност процесу европских интеграција, уз стриктно поштовање принципа и правила система координације који у потпуности одражавају расподјелу надлежности између различитих нивоа власти у БиХ, саопштено је из кабинета предсједника Републике Српске.

Цвијановићева је пожељела добродошлицу Тришаку, те изразила поштовање према улогама и задацима које Мисија Еуфора спроводи у БиХ.

Саговорници су размијенили мишљење о безбједносној ситуацији у БиХ, безбједносним изазовима, као и активностима које институције Републике Српске спроводе у контексту приближавања ЕУ.

(Срна)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Trgovačka zarada ne sme da prelazi nivo koji je imala 5. marta 2020.

U skladu s procenama stručnjaka da se situacija u vezi sa virusom polako smiruje, Vlada Srbije donela je odluku u vezi sa ublažavanjem određenih mera za sprečavanje širenja virusa COVID-19.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone