Glas Javnosti

UŽAS U CRNOJ GORI! Muškarac OŽENIO DEVOJČICU (14): Maloletnicu doveo kao drugu ženu

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Stravičan slučaj u Plavu uzburkao je javnost u Crnoj Gori. Jedan Plavljanin kod sebe kao drugu ženu doveo je devojčicu (14).

Naime, posle govorkanja na društvenim mrežama, ali i prijave rodbine maloletne devojčice (14) iz Plava, čiji roditelje rade u inostranstvu, policija u ovom gradu je podnela krivičnu prijavu protiv jedne osobe iz ovog grada, zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo vanbračna zajednica sa maloletnim licem!

- Slučaj je preuzelo Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju, potvrđeno je Novostima. 

Naime, jedan Plavljanin čiji identitet se ne otkriva iz razumljivih razloga, kod sebe kao drugu ženu doveo devojčicu od (14), godina. To je uradio prošle godine!

- Devojčica i dalje živi kod tog čoveka, koji je na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa suprugom i ovim detetom, koje je sa njim u vezi od svoje trinaeste godine. Ona od tada živi kod njega, a slučaj je policiji nedavno prijavljen. Policija je pokušala da je odvede od njega, ali mu se ona ponovo vraćala...Devojčica je povedena na lekarsko-konzilijarni pregled, a sada se čeka stav tužilaštva, saopštili su nam istražitelji povodom slučaja koji je uznemirio građane Plava.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP