Glas Javnosti

ČEDI BAŠ NE IDE MATEMATIKA: Mojih 0,3 odsto je jače od Vučićevih 63, JA IMAM KIČMU!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Lider LDP Čedomir Jovanović nakon potpunog fijaska na prethodnim izborima na kojima je osvojio 0,3 odsto, o čemu su ispredani brojni vicevi a on sam postao predmet masnih šala na društvenim mrežama, ne odustaje od svoje ideje uobrazilje da je njegov osvojeni procenat, iako na nivou statističke greške, veći nego Vučićevih 63 odsto!

Lider LDP-a Čedomir Jovanović dao je u opsežnom intervjuu portalu iz BiH Face.ba, naveo i da ne beži od mogućeg ministarskom mesta u sastavu nove vlade.

"Ja nisam bežao od toga i ne bežim ni danas", rekao je čeda za taj portal a prenosi Nova.rs.

Uz to, Čeda je i obrazložio zbog čega misli da je njegovih 0,3 odsto jače od Vučićevih 63 odsto.

“Pitaju me zašto sam otišao kod Vučića kad je pobedio na izborima. Mojih 0.3 odsto ono je jače od njegovih 63. Tako što tu postoji kičma. Što ja nisam došao do glasova jer su glasali gladni, što sam rekao istinu. Što to više ne liči na politiku. Ja propovedam kao apostol po Srbiji. Koliko ih je imao sa sobom Hrist kad je krenuo? Ne upoređujem se, daleko od toga”, rekao je Čeda Jovanović.

A o tome da bi Jovanović mogao da postane deo vladajuće stranke, Glas javnosti pisao je neposredno posle izbora kada se na mrežama pojavila slika Čede Jovanovića u društvu Aleksandra Vučića u sedištu njegove stranke.

(Izvor: Face.ba)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR